Hvem er vi?

Om MultiCare Korsør ApS

Hvem er vi?

Bag MultiCare Korsør ApS står vi, Amira og Alaa Chehayber. Vi er søskende, som tilsammen har en stor passion for at hjælpe andre mennesker med alt det, som hverdagen kan byde på af udfordringer. Vi brænder for at gøre en forskel for andre mennesker, derfor er vores passion dybt forankret i vores liv og oprindelse.

Vores arbejde fokuserer på at støtte mennesker, der står over for udfordringer som følge af forskellige diagnoser og/eller livssituationer via pædagogiske og psykosociale indsatser.

Vores uddannelsesbaggrund og alsidige arbejde med mennesker, har gennem årene forsynet os med forskellige pædagogiske metoder og værktøjer, som vi anvender til dagligt.Vi har hver især mere end 15 års erfaring med at arbejde med mennesker i forskellige alders- og målgrupper, hvilket har været med til at styrke vores kompetencer i at møde det enkelte individ, samt tilpasse vores indsats efter den enkeltes behov.

Hvem er vi?

Bag MultiCare Korsør ApS står vi, Amira og Alaa Chehayber. Vi er søskende, som tilsammen har en stor passion for at hjælpe andre mennesker med alt det, som hverdagen kan byde på af udfordringer. Vi brænder for at gøre en forskel for andre mennesker, derfor er vores passion også grundlaget for vores eksistens.

Da MultiCare Korsør ApS fik muligheden for at overtage det succesfulde murerfirma, ”Krogens Murermester v/ Torben H. Pedersen”, som har eksisteret siden 2004, så vi en stor ære i at fører murerfirmaet videre under MultiCare Korsør ApS, da Amiras ægtefælle, Wissam Younes, har været ansat som murer hos Krogens Murermester siden 2016, og har haft stor fornøjelse af at arbejde under murermesteren Torben H. Pedersen. Derfor kan MultiCare Korsør ApS nu også tilbyde at udfører mureropgaver af samme høje kvalitet, som kunderne har været vant til.

Sundhedsfaglig

Socialpædagogisk

Tolkning

Murerarbejde

Sundhedsfaglig

Socialpædagogisk

Tolkning

Murerarbejde

Amira Chehayber

Jeg hedder Amira Chehayber, jeg er 38 år og bosiddende i Korsør sammen med min familie. Jeg har en bred uddannelsesbaggrund med en pædagoguddannelse fra 2009 og en læreruddannelse fra 2016 samt mentorbevis fra 2017.

Ligeledes har jeg mere end 10 års erfaring som arabisktalende tolk inden for det offentlige regi, herunder skoleregi, asyl- og integrationsområdet, sundhedsvæsnet og arbejdsmarkedsområdet.

Gennem 13 år har jeg sideløbende arbejdet som freelancevikar inden for det sundhedsfaglige område, primært i Slagelse Kommune og psykiatrien under Region Sjælland. Det har givet mig en fleksibel og tilpasningsdygtig tilgang til arbejdsopgaver samt værdifuld erfaring med forskellige målgrupper og situationer.

I min karriere har jeg beskæftiget mig med flere forskellige målgrupper inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område, hvilket har givet mig erfaring og kompetencer i at forstå andre mennesker og deres behov.

Som lærer har jeg undervist på en behandlingsskole under Slagelse Kommune og i den almene folkeskole, hvor jeg har opnået stor erfaring med at undervise nyankommne elever i dansk som andet sprog.

Alaa

Mit navn er Alaa Chehayber, jeg er 34 år og bosiddende i Korsør. Min karriere inden for det pædagogiske område startede i 2008, og jeg har en pædagoguddannelse fra 2013. Jeg har arbejdet med forskellige målgrupper og opnået en bred forståelse for børn, unge og deres families forskellige behov og udfordringer.

Ud over min pædagogiske erfaring har jeg en DBU-trænerlicens og har trænet børn og unge i fodbold på eliteniveau. Den erfaring har givet mig en unik indsigt i at arbejde med børn og unge inden for sportsverdenen.

Som tidligere gadeplansmedarbejder i Slagelse Kommune har jeg udviklet kompetencer til at arbejde effektivt med en mangfoldig og multikulturel målgruppe og forståelse for kulturelle forskelle.

Jeg har mere end 8 års erfaring som freelancevikar inden for sundhedsfaglige områder i kommunen og psykiatrien under Region Sjælland. Desuden har jeg mere end 6 års erfaring som arabisk tolk.

Sammen med vores dedikerede team stræber vi efter at skabe et omsorgsfuldt og imødekommende miljø, hvor vi kan yde den bedste støtte og service til vores kunder. Vi glæder os til at arbejde sammen og gøre en positiv forskel for dig og dine nærmeste.

Sundhedsfaglig

Socialpædagogisk

Tolkning

Krogens Murermester

Amira Chehayber

Jeg hedder Amira Chehayber, jeg er 38 år og bosiddende i Korsør sammen med min familie. Jeg har en uddannelsesbaggrund med en pædagoguddannelse fra 2009 og en læreruddannelse fra 2016 samt mentorbevis fra 2017, hvilket har givet mig bred erfaring med at arbejde med børn, unge og voksne i forskellige kontekster.

Gennem min karriere som pædagog og lærer har jeg både arbejdet med omsorgssvigtet børn og unge, børn og unge med stress og traume samt børn og unge med andre forskellige udfordringer og diagnoser, fortrinsvis autisme, ADHD og tilknytningsforstyrrelse.

Jeg har også gennem 6 år arbejdet med nyankommne flygtninge, hvor jeg både har undervist i modtagerklassen, men også fungeret som privat familievejleder, støttekontaktperson og mentor for mange voksne og familier. Min fornemste opgave var at støtte sårbare mennesker i at tilpasse sig nye omgivelser og rammer i et helt nyt land, samt at navigere rundt i et nyt samfund med en anderledes kultur og andre normer med alt, hvad dette indebar for den enkelte.

 

Ligeledes har jeg flere års erfaring som arabisktalende tolk, hvor jeg fortrinsvis har tolket inden for socialområdet og sundhedsvæsnet.

Sideløbende har jeg gennem 13 år arbejdet som freelancevikar inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område, primært under Slagelse Kommune og psykiatrien under Region Sjælland.

I min karriere har jeg beskæftiget mig med mange mennesker i forskellige alders- og målgrupper, hvilket har givet mig bred erfaring og kompetencer i at forstå andre mennesker og deres behov for støtte ift. de pædagogiske og psykosociale indsatser.

Min brede erfaring har også givet mig en fleksibel og tilpasningsdygtig tilgang til de forskellige opgaver, som vi arbejder med til dagligt.

 

Alaa Chehayber

Mit navn er Alaa Chehayber, jeg er 34 år og bosiddende i Korsør sammen med min familie. Min karriere inden for det pædagogiske område startede allerede 2008, hvor jeg efterfølgende også blev uddannet pædagog i 2013.

Jeg har gennem mange år arbejdet med flere forskellige alders- og målgrupper, men primært børn og unge med diagnoserne autisme og ADHD. Jeg har derfor opnået en bred viden og forståelse for de udfordringer, det enkelte individ kan stå overfor.

Ud over min pædagogiske erfaring, har jeg en DBU-trænerlicens og har trænet børn og unge i fodbold på eliteniveau. Denne erfaring har givet mig et unikt indblik i at arbejde med børn og unge inden for sportsverdenen på et meget højt niveau.

Som tidligere gadeplansmedarbejder og støttekontaktperson i Slagelse Kommune, har jeg ligeledes udviklet kompetencer til at arbejde effektivt med en mangfoldig og multikulturel målgruppe, samt opnå forståelse for de kulturelle forskelle og udfordringer dette kan føre med sig.

Sideløbende har jeg ydermere 8 års erfaring som freelancevikar inden for det sundhedsfaglige område under Slagelse Kommunen og psykiatrien under Region Sjælland, hvor jeg har beskæftiget mig med sårbare og udsatte mennesker i forskellige aldersgrupper.

Sidst men ikke mindst, har jeg desuden også opnået mere end 6 års erfaring som arabisk tolk, hvor jeg primært har tolket inden for socialområdet og asyl- integrationsområdet.

Kom i kontakt med os